StartsidaOm PlåtverketGator och parkeringarNyinflyttad?MedlemsinformationNyheterMedlemssidorÄgarbyteKontakt
Om Plåtverket
Kvarteret Plåtverkets historia
Husen
Karta över området

Om Plåtverket

Samfälligheten bildades 1976 och omfattar 190 st enskilt ägda hus. Det är ett lugnt och trivsamt område med små gator, lekparker och grönytor. Vi eftersträvar en säker och trygg trafikmiljö. Därför finns två stycken gästparkeringar i anslutning till Plåtverksgatan och Smältverksgatan. I närområdet finns all nödvändig service och kommunikationer. På bekvämt gång- och cykelavstånd finns flera förskole- och skolalternativ, både i privat och kommunal regi.   
Några minuter bort finns Bäckby Centrum med livsmedelsbutik, apotek mm. Efter en kort promenad eller cykeltur står du i Erikslund Shopping Center. Med IKEA i ena änden och City Gross i den andra och närmare 100 butiker däremellan. Här kan du njuta av god mat och andra godsaker från många av världens populära matkulturer.


Flertalet av fastigheterna är anslutna till Mälarenergi Stadsnät med modern fiber-teknik. Det innebär möjlighet till snabb och kostnadseffektiv internetanslutning samt IPTV och IP-telefoni. Det fåtal fastigheter som idag inte är anslutna kommer att ha möjlighet att göra det från 2019. Kontakta styrelsen för mer information.Uppdaterat 2018-10-27
Utskriftsvänlig sida
Plåtverket Samfällighetsförening, Bäckby, Västerås 2004 - 2016
Provided by Webforum